Workshop van vullen naar voeden

Door Danny in Algemeen|apr '24 Danny Muijs

Je wilt gezonder gaan eten, maar waar begin je dan? Het kan best lastig zijn om te bepalen wat bij je past en wat haalbaar is. Wil je weten hoe? Neem de eerste stap en meld je aan voor de workshop ‘Van vullen naar voeden’. Vitaliteitscoach Celina Scholman geeft je tips en handvatten om je op weg te helpen naar een gezondere leefstijl. Zij vertelt over belangrijke voedingstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten, zodat jij thuis een gezonde keuze kunt maken.

Meld je aan via welzijn@swomontfoort.nl. Dat kan tot dinsdag 16 april a.s. Doe jij ook mee?

Wat houdt de workshop in?

Montfoort Vitaal, de Voedselbank en SWOM organiseren de workshop ‘Van vullen naar voeden’. De workshop bestaat uit drie avondsessies. Je krijgt informatie over gezonde keuzes en daarna bereid je met elkaar een klein gerechtje, dat in het teken staat van het thema van die avond. Met eenvoudige ingrediënten kan je al gezonde gerechten maken.

Meedoen aan de workshop?

De eerste workshop start op dinsdag 23 april. De workshops vinden plaats in het DoeMeeHuis, Kasteelplein 7 in Montfoort. Aanvang: 19:30 uur. Als jij je aanmeldt dan doe je mee aan alle drie de bijeenkomsten. Alle ingrediënten die tijdens de workshops worden gebruikt zijn afkomstig van de Voedselbank.

Stuur je aanmelding voor dinsdag 16 april naar welzijn@swomontfoort.nl. Er kunnen maximaal 15 personen per workshop meedoen. Deelname is kosteloos. De workshops zijn bedoeld voor alle inwoners die graag meer willen weten over gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Doe jij ook mee? We zien je graag terug bij de ‘van vullen naar voeden’ workshop!

.