Onze partners

We zijn niets zonder deze partijen. We verbinden en we verwijzen graag door. Daarom zijn onze samenwerkingspartners onmisbaar. Dit zijn onze partners. We hebben Montfoort, Linschoten en elkaar veel te bieden.

Sportaanbieders

Sportverenigingen en commerciële sportaanbieders zijn onmisbaar in de samenwerking. We willen samen met deze sportaanbieders het sportaanbod in Montfoort en Linschoten optimaliseren en elkaar versterken.

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort – Linschoten (SWOM)

De SWOM is de welzijnsorganisatie voor inwoners van Montfoort en Linschoten. Ze bieden een breed scala aan welzijnsactiviteiten en verzorgen het Steunpunt Mantelzorg, het Huis van Ervaring, het ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis en het DoeMeeHuis. 

Coöperatie Montfoort-Linschoten Gezond u.a.

De coöperatie Montfoort-Linschoten Gezond is het samenwerkingsverband van huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en apotheken in Montfoort en Linschoten. Wij werken samen op gebied van valpreventie en het terugdringen van overgewicht. Daarvoor verzorgen wij het aanvullend beweegaanbod bij de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI).

Lokale ondernemers

Lokale ondernemers zijn onmisbaar en belangrijk voor Montfoort en Linschoten. Zo ook voor Montfoort Vitaal.

GGD

De GGD richt zich op de zorg voor de gezondheid van de bevolking en de risicogroepen. De zorg van de GGD vult daarmee de reguliere zorg aan. De GGD houdt zich onder andere bezig met het opsporen en bestrijden van gezondheidsrisico’s, een gezonden en veilige omgeving en een gezonde leefstijl.