Vitaliteitspartners​

Initiatiefnemers

De Buurtsportcoach en ADFYS Fysiotherapie Montfoort zijn de initiatiefnemers van Montfoort Vitaal. We werken intensief samen met gekwalificeerde, lokale vitaliteitspartners op het gebied van bewegen, voeding en mentaal welzijn.

De Buurtsportcoach

De buurtsportcoaches organiseren sport- en beweegactiviteiten voor alle inwoners van Montfoort en Linschoten. We organiseren activiteiten voor verschillende doelgroepen, zodat iedereen mee kan doen. We versterken verengingen en stimuleren de samenwerking tussen sport, cultuur, onderwijs, zorg en welzijn.

Sport en bewegen

ADFYS Fysiotherapie Montfoort

Weer pijnloos de dagelijkse dingen kunnen doen of mee willen doen aan een marathon? In alle gevallen biedt ADFYS de beste en meest effectieve behandeling. ADFYS heeft specialisten die u helpen uw vraag te beantwoorden. We hebben geen wachtlijst en ons beleid is om u binnen 2 werkdagen een behandeltijd aan te kunnen bieden. Bij spoed behandelen we dezelfde dag nog. U bent de klant en u staat centraal.

Fysiotherapie - Vitaliteitstesten

Vitaliteitspartners

We werken samen met gekwalificeerde, lokale vitaliteitspartners op het gebied van bewegen, voeding en mentaal welzijn.

Wanda wandelt

Mijn passie voor wandelen deel ik graag met jou! Want wandelen is leuk, goed voor de gezondheid en zorgt voor ontspanning. Ga op pad op mijn blog en laat je inspireren door mij met de leukste wandelroutes, mooiste wandelbestemmingen en beste wandeluitrusting.

Wandelen