Team Vitaal

Team Vitaal

Bij Team Vitaal maken we er samen een leerzame en onvergetelijke tijd van waarbij jouw talent centraal staat. Een tijd waarin je kan ontdekken wat jij leuk vindt, de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen en om daarmee aan de slag te gaan. Dat noemen wij:

Vermaken – Verbinden – Verbeteren

Talent centraal bij Team Vitaal 
Ben je een organisator, planner, begeleider, social media tijger of een echte regelneef bij de productie van onze Montfoort Vitaal afleveringen? Laat ons weten wat jij interessant vindt en kom erachter wat bij jou past.

Team Vitaal, hoe werkt dat?
Vanaf 1 mei 2021 is het mogelijk om 32 uur in 8 weken lid te worden van ons team bij Montfoort Vitaal en onze partners. Dit op initiatief van het MDT-project ‘Perspectief voor de jeugd’. Bij Perspectief voor de jeugd gaat het ontdekken van jouw talenten.

Je komt in een gezamenlijke app groep en geeft aan waar je aan mee wilt doen. Per activiteit worden de gemaakte uren afgestemd met de activiteitencoördinator.

Cursussen en activiteiten
Als lid van Team Vitaal mag je gratis meedoen aan onze activiteiten. Daarnaast zullen we regelmatig cursussen aanbieden. Bij deelname krijg je hier ook een vergoeding voor. Benieuwd naar deze cursussen? We zullen deze delen via social media.

Vergoeding
Jongeren tot 21 jaar krijgen een vergoeding van € 2,75 netto per uur. Als je 21 jaar of ouder bent (of dat gedurende deze overeenkomst wordt), ontvang je een vergoeding van € 5,- netto per uur. Per activiteit worden de gemaakte uren afgestemd met de activiteitencoördinator. Periodiek ontvang je een overzicht met het tot dan toe gewerkte aantal uren en worden de uren uitbetaald.

Kortom:

  •  Je doet waardevolle ervaring op
  • Je ontdekt je eigen talenten
  • Helpt mee aan projecten die bijdragen aan het welzijn van anderen
  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Je kiest zelf wanneer en waaraan je meewerkt!

Aanmelden bij team vitaal

Wil je lid worden? Vul het formulier hieronder in!