Team Vitaal

Welkom

Leuk dat je interesse hebt om Spelbegeleider te worden bij Montfoort Vitaal. Je wordt lid van Team Vitaal én samen willen we er een leerzame én onvergetelijke tijd van maken. Jouw talenten staan centraal bij Team Vitaal. Ons belangrijkste doel is om jouw een leuke en leerzame tijd te bieden. Een tijd waarin je kan ontdekken wat jij leuk vindt, de ruimte te bieden om je talenten te ontwikkelen en daarmee aan de slag te gaan. Dat noemen wij:

Vermaken – Verbinden – Verbeteren

Onze samenwerking is wederzijds vrijwillig, maar niet zeker vrijblijvend. Met iedereen maken we dezelfde afspraken, zodat duidelijk is wat we van elkaar mogen verwachten. We bekrachtigen de afspraken in deze vrijwilligersovereenkomst met handtekeningen.

Perspectief voor de jeugd

Deze zomer kunnen 100 jongeren meedoen aan het MDT-project ‘Perspectief voor de jeugd’. Vanaf 1 mei 2021 is het mogelijk om 32 uur in 8 weken spelbegeleider te worden bij Montfoort Vitaal en onze partners. Werktijden zijn in overleg, wij geven aan wanneer welke activiteiten worden georganiseerd en zorgen voor materialen en kleding. 

Je komt in een gezamenlijke app groep en geeft aan welke activiteiten je wilt begeleidenPer activiteit worden de gemaakte uren afgestemd met de activiteitencoördinator. 

Bij Perspectief voor de jeugd gaat het ontdekken van jouw talenten. Als lid van Team Vitaal mag je gratis meedoen aan onze activiteiten. Daarnaast zullen we regelmatig cursussen aanbieden. Bij deelname krijg je hier ook een vergoeding voor.

Vrijwilligersvergoeding

Jongeren tot 21 jaar krijgen een vergoeding van € 2,75 netto per uur. Als je 21 jaar of ouder bent (of dat gedurende deze overeenkomst wordt), ontvang je een vergoeding van € 5,- netto per uur. Per activiteit worden de gemaakte uren afgestemd met de activiteitencoördinator. Periodiek ontvang je een overzicht met het tot dan toe gewerkte aantal uren en worden de uren uitbetaald.

Aanmelden spelbegeleider

Wil je spelbegeleider worden? Vul het formulier hieronder in!