Fitcoins voor jongeren

 

MEER BEWEGEN = MEER VERDIENEN

Montfoort Vitaal stimuleert beweging in de Gemeente Montfoort. Dat is de reden dat we binnenkort met een geheel nieuw project van start gaan. Op 1 mei lanceren we de Fitcoin app.

Van 1 maart tot eind april is dit project in de pilot fase. Maximaal 30 deelnemers gaan de Fitcoin app uitproberen. Daarnaast gaan we de productencatalogus opbouwen. Liefst met zo veel mogelijk.

Hoe werkt het?

Met de Fitcoin app kun je Fitcoins sparen. Door het zetten van 1000 stappen of door 15 minuten te fietsen verdien je één Fitcoin. Hoe meer je beweegt, hoe meer Fitcoins je kunt verdienen. Je kunt ook Fitcoins verdienen door mee te doen met een speciale workshop of bijvoorbeeld een webinar. Je gespaarde Fitcoins kun je uitgeven in de speciale catalogus in de Fitcoin app aan allerlei producten, diensten, cadeaubonnen of goede doelen.

Voor wie is het?

De Fitcoin app is voor iedereen met een smartphone. Je kunt hem koppelen met de gezondheid app op je telefoon of zelfs met je smartwatch. Dan ben je klaar om het aantal stappen wat je zet te registreren en kun je beginnen met sparen!

Ondernemers, kom ook in beweging!

Wij verbinden bedrijfsleven, verenigingen, het onderwijs en alle inwoners binnen de speciale Montfoortse Fitcoins community. Wij gunnen iedereen een vitaal leven, ook de inwoners waarvoor vitaliteit minder vanzelfsprekend is. Wil jij als ondernemer bijdragen aan duurzame vitaliteit van uzelf, uw werknemers en inwoners van de Gemeente Montfoort?  Sluit je dan aan bij Montfoort Vitaal Fitcoins community.

Mis deze kans niet om mee te doen en een boost te geven aan uw onderneming. U staat namelijk direct in contact met de inwoners van de gemeente. Richt uw eigen actie in en stuur pushnotificaties. De Fitcoins app is een nieuwe vorm van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Heeft u als bloemenzaak nog wat rozen over? Of als bakker een aantal broden die u anders weg zou gooien? Een uitgelezen mogelijkheid om die in de Montfoortse catalogus te zetten. De eigen werknemers kunnen ook deelnemen. Zij kunnen ook gestimuleerd worden om in beweging te komen en dat zorgt weer voor meer productiviteit. Een win-win situatie!

Heb je interesse om deel te nemen aan de Montfoort Vitaal Fitcoins community of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met Joris van Rossum via joris@montfoortvitaal.nl.

 

Handleiding instellen It’s My Life app

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de It’s My Life app kunt instellen.

Dit is het stappenplan uitgeschreven:

 1. Zoek in de Appstore of Google Play store naar de app van ItsMyLife of scan de code:
 2. Download de app en open hem
 3. Klik op ‘Ga verder met E-mail’
 4. Vul je mailadres in en klik op >
 5. Vul je voor- en achternaam in >
 6. Stel een veilig wachtwoord in >
 7. Neem even de tijd om gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring te lezen en als je akkoord bent, klik op >
 8. Vul je community code in = Montfoortvitaal%
 9. Ga naar je mailbox om via de mail je account te activeren (dit is een notificatie van sapnetwerkmail) >
 10. Je komt nu in de app
 11. Je wachtwoord is al ingevuld dus klik op OK
 12. Openingsscherm fitcoins
 13. Door je profiel te voltooien kun je je eerste fitcoins al verdienen. 
 14. Scroll door naar instellingen stappenteller.
 15. Heb je een iPhone kies je voor Apple gezondheid/ heb je een Samsung, installeer dan de Google Fit app om de stappen te tellen.
 16. Ga naar de Instellingen app op je telefoon.
 17. Open de gezondheidsapp die je gebruikt, Apple Gezondheid of Google Fit en accepteer de It’s My Life app om de stappen te tellen vanuit jouw stappenteller
 18. Geef toegang, Kies in ieder geval voor stappen aan. klik op ‘sta toe’ rechts bovenin je scherm.
 19. Ga verder met je profielinstellingen naar keuze.
 20. Via de x bovenin rechts op je scherm kun je terug naar het startscherm.

Je bent nu klaar om Fitcoins te verdienen die je kunt inwisselen voor de producten in de app catalogus.

Veel succes en beweegplezier!