Doe mee met MDT

Maatschappelijke diensttijd

Naast dat Montfoort Vitaal in 2021 met Team Vitaal is gestart, gaan wij dit jaar ook aan de slag met Maatschappelijke Diensttijd.

Tijdens Maatschappelijke Diensttijd ontdek je jouw talenten en doe je ondertussen iets goeds voor een ander! Wil jij ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wil jij iets goeds doen voor een ander en nieuwe mensen leren kennen? Wil je een (extra) zakcentje verdienen? Of wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen? Dan is Maatschappelijke Diensttijd zeker iets voor jou!

Tijdens MDT leer je veel over jezelf, over wat je kunt en leuk vindt. Je krijgt een eigen begeleider, volgt trainingen en krijgt vaak ook een certificaat. Handig voor je cv, bij het maken van bijvoorbeeld een studiekeuze, de volgende stap voor je toekomst of het vergroten van je netwerk.

Maatschappelijke Diensttijd, hoe werkt dat?

Vanaf 23 februari is het mogelijk om het MDT traject te lopen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Brons is 80 uur, zilver 120 uur en goud 160 uur in een halfjaar. Tijdens het traject krijg je een begeleider en gaan we in gesprek over wat je leuk vindt en waar je goed in bent om zo het juiste werk voor jou te vinden!

Vergoeding

Jongeren tot 21 jaar krijgen een vergoeding van € 2,75 netto per uur. Als je 21 jaar of ouder bent (of dat gedurende deze overeenkomst wordt), ontvang je een vergoeding van € 5,- netto per uur. Per activiteit worden de gemaakte uren afgestemd met de activiteitencoördinator. Periodiek ontvang je een overzicht met het tot dan toe gewerkte aantal uren en worden de uren uitbetaald. Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Mail dan naar kaiya@montfoortvitaal.nl!

Bericht aan organisaties en verenigingen

Helpt u met uw organisatie of vereniging ook mee om jongeren in beweging te zetten? Wilt u een of meerdere jongeren opvangen die bij u vrijwilligerswerk kunnen doen en zo zichzelf persoonlijk kunnen ontwikkelen? En kunt u wel wat helpende handjes gebruiken? Mail dan naar kaiya@montfoortvitaal.nl

Aanmelden voor MDT

Wil je meedoen met maatschappelijke diensttijd? Vul het formulier hieronder in!