Afleveringen​

Aflevering 1 - Jeugd aan Zet

De eerste aflevering gaat over het schooltoernooi en het project Jeugd aan Zet. Daarnaast besteden we aandacht aan de STAM-gasten en verenigingsgebouw St Joseph.

Aflevering 2 - Vitaal sportpark

Erik Gerritsen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is onze tafelgast in de tweede aflevering. Hij vertelt over het project Jeugd aan Zet. Daarnaast denkt hij mee over hoe inwoners gezonder en verenigingen vitaler worden. Ook besteden we aandacht aan beachvolleybal en polsstokspringen. Tenslotte worden de plannen voor een vitaal sportpark in Linschoten gepresenteerd.

Aflevering 3 - Open club

De derde uitzending van Montfoort Vitaal komt uit het Knopenbad. We besteden onder andere aandacht aan de scouting, Vakantie Ontspanning Montfoort, de Open Club en de zomer activiteiten op het Doelenplein. Tenslotte ontvangt de eerste Jeugd aan Zet spelbegeleider een waardebon van de winkeliersvereniging Montfoort.

Aflevering 4 - Samen de winter door!

Deze vierde aflevering was het startpunt van het project ‘Samen de winter door!’. In dit project organiseren we activiteiten voor volwassenen en ouderen. In oktober staat het wandelen centraal. Elke week worden wandelingen in kleine groepen georganiseerd. Onderweg is er tijd voor koffie en leuke gesprekken.

Aflevering 5 - Heel Montfoort speelt

In deze aflevering gaan burgemeester Petra van Hartskamp-de Jong en presentator Rick Vianen het Waterlinie ommetje wandelen en vertelt Nico van Asdonck over percussie workshops die hij gaat verzorgen in het kader van Heel Montfoort Speelt! Wilbert Hoepel is sinds kort voorzitter van de gebruikersraad van de Hoflandhal bij SBML. Hij en Willem de Koning praten over het verbeteren de gymlessen op de basisschool. Tenslotte legt Joris van Rossum uit waarom hij ruim 2 jaar geleden met Happig Coaching is begonnen.

Aflevering 6 - Heel Montfoort Samen!

In de zesde aflevering is o.a. aandacht geweest voor de Portrettenparade door Ontmoeten Raakt en Les Boutonniers. SBML vertelt over het nieuwe dorphuis De Vaart en het Vitaal sportpark Linschoten, Verder aandacht Linfano in coronatijd, de Ommetjes app en – natuurlijk – Kevin Beweegt!