Loopgroep LOGO

Senioren
  • Datum 25 Jun, 2 Jul, 9 Jul, 16 Jul
  • Tijd 10:00 - 11:30
  • Locatie FC Montfoort
  • Voor wie Senioren
  • Organisator LOGO i.s.m. Montfoort Vitaal
Een loopgroep voor senioren, wie wil dit nu niet? LOGO, Loopgroep Montfoort, heeft al langere tijd loopgroepen voor onder anderen de senioren doelgroep en met succes!! Zij bieden onder andere Nordic Walken, Powerwalken en Sportief wandelen aan.

Zou u ook graag mee willen wandelen, maar twijfelt u nog of dit iets voor u is, dan hebben wij de oplossing voor u. Montfoort Vitaal organiseert samen met LOGO een wandel clinic. Deze clinics zijn er speciaal voor om u kennis te laten maken met het wandelen en met de vereniging LOGO. Deze clinics worden op 4 verschillende dagen georganiseerd. 

Tijdens deze 4 wandelmomenten zal Demi van Montfoort Vitaal aanwezig zijn en twee ervaren wandel trainers van LOGO. De trainers van LOGO zullen u informatie geven over de wandel disciplines, natuurlijk veel tips op het gebied van wandelen en niet geheel onbelangrijk, een gezellig praatje met iedereen. Als afsluiting is er de gelegenheid om gezellig met elkaar een kopje koffie te drinken. 

Deze 4 wandelmomenten zijn gratis. Tijdens deze wandelmomenten kunt u ervaren of het wandelen bij LOGO iets voor u is. Als het wandelen u bevalt, dan kunt u lid worden van LOGO en elke week heerlijk in beweging komen door gezellig met elkaar te wandelen. Samen lopen is leuker dan alleen, dus neem gerust een kennis, buurman of buurvrouw mee! Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt! En vergeet niet, er is altijd wel iemand met u looptempo.

Afbeelding LOGO 1 1

Lijkt u dit wat? Aanmelden kan via demi@Montfoortvitaal.nl of bestuur@loopgroep-Montfoort.nl. Na aanmelding ontvangt u nog wat meer informatie. Kijk ook eens op de website.